Curs Drept 31.10.2020

Stimate coleg/colega,

Va aducem la cunostinta ca filiala CECCAR Botosani va organiza sambata 31 octombrie 2020  cursul de Drept cu tema „Cele mai recente reglementari aplicabile in raporturile de munca”.

Cursurile se vor desfășura online în sistem de webinar, sunt cursuri interactive și cuprind exemple practice. La finalul cursului, membrii CECCAR ce au participat la curs vor primi prezentarea în format electronic.
Prin organizarea acestor cursuri, CECCAR face toate eforturile necesare pentru a asigura o pregătire profesională continuă membrilor adaptată acestor condiții nefavorabile susținerii cursurilor la sală, continuând să pună accent pe calitate, în detrimentul cantității. În vederea asigurării celor mai bune condiții de curs, între care interactivitatea are un rol important, seriile formate vor fi limitate la un număr de 150 de persoane.
Un membru se poate înscrie la o singură zi de curs cu aceeași tematică. În cazul înscrierilor multiple, acestea vor fi eliminate.
Vă rugăm să acordați atenție completării datelor din formularul de înscriere. Acestea vor sta la baza comunicării ulterioare a informațiilor necesare participării în cadrul cursurilor.

Link-ul pentru accesul pe platforma ZOOM.us, în vederea participării la curs, se va transmite automat în ziua organizării cursului respectiv (până la ora 15.00), pe adresa de email comunicată în formularul de înscriere.
Membrii care se înscriu și, ulterior, nu participă, nu vor mai avea prioritate pentru înscrierea la cursurile viitoare. Această măsură este justificată din dorința de a asigura tuturor membrilor șanse egale de a se înscrie în vederea participării la cursurile de pregătire profesională.

Motivat de faptul ca numarul participantilor este limitat, va rugam confirmati prin inscrierea cu ajutorul formularului de mai jos pana vineri, 30 octombrie 2020, ora 13:00.

Lector: Raluca Dimitriu
Locatie: online

Data limita de inscriere: 30.10.2020 ora 13:00
Program curs: 31.10.2020 – ora 09:00 – 14:00

Va reamintim ca potrivit Metodologiei de acordare a vizei anuale pentru exercitarea profesiei, forma actualizata cu modificarile aprobate in plenul Conferintei Nationale din martie 2019, art. 3 lit. g) „Viza anuala pentru exercitarea profesiei de catre expertii contabili si contabilii autorizati se acorda daca au fost indeplinite cumulativ urmatoarele conditii: (…) g)parcurgerea programului de formare profesionala continua organizat de CECCAR, conform PNDPC.”
De asemenea, potrivit art.1 pct. A.1 din Sistemul de cotizatii in cadrul CECCAR, forma actualizata cu modificarile aprobate de plenul Conferintei Nationale din 30 martie 2019, „in baza cotizatiei anuale achitate, membrii beneficiaza gratuit doar pentru anul aferent cotizatiei, de cursurile de formare profesionala continua”.
Astfel, membrii care nu participa la cursurile de formare profesionala continua conform PNDPC, aferente anului in curs, nu mai beneficiaza de gratuitate.

Leave your comment