Rapoartele de activitate 2020

Raportul de activitate pentru anul 2020 poate fi depus incepand cu data de 12.02.2021, cu mențiunea că acesta se va completa electronic și se va depune exclusiv on-line în platforma raport.ceccar.ro, utilizând aceleași date de logare comunicate în anii anteriori.  Raportul se consideră încărcat după finalizarea tuturor pașilor și emiterea confirmării de încărcare.

Cotizațiile se generează automat prin Nota de plată din raportul de activitate, în funcție de categoria profesională declarată de fiecare membru.

Vă informăm că rapoartele depuse fizic la CECCAR Filiala Botosani, transmise prin e-mail sau prin Poșta Română / curier nu vor fi luate în considerare.

Menționăm că membrii care nu și-au depus Raportul de activitate pentru anii anteriori pe platforma raport.ceccar.ro, vor putea încărca Raportul de activitate pentru anul 2020, doar după încărcarea   Rapoartelor de activitate pentru anii anteriori.

Hotărârea Consiliului Superior al CECCAR nr. 20/592 din data de 16.12.2020 prevede aprobarea menținerii facilităților financiare acordate membrilor Corpului pentru plata cotizației, valabile în anul 2020, și pentru anul 2021.

Termenul limită de transmitere a raportului de activitate este 28 februarie 2021.

Formularele de rapoarte trebuie descarcate de pe platforma raport.ceccar.ro la pasul 1.

Administratorii/Asociatii din cadrul societatilor autorizate trebuie sa depuna Raport de activitate atat pe societate cat si ca persoana fizica!

Leave your comment