Informații obținere viză, taxe și cotizații profesionale

  • experți contabili: 40 Euro
  • contabili autorizați: 20 Euro
  • societăți expertiză cu capital autohton: 150 Euro
  • societăți de contabilitate cu capital autohton: 125 Euro
  • societăți cu capital mixt: 400 Euro
  • societăți cu capital străin: 500 Euro

Raportul de activitate pentru anul 2021 poate fi depus, cu mențiunea că acesta se va completa electronic și se va depune exclusiv on-line în platforma raport.ceccar.ro, utilizând aceleași date de logare comunicate în anii anteriori.  Raportul se consideră încărcat după finalizarea tuturor pașilor și emiterea confirmării de încărcare.

Cotizațiile se generează automat prin Nota de plată din raportul de activitate, în funcție de categoria profesională declarată de fiecare membru.

Vă informăm că rapoartele depuse fizic la CECCAR Filiala Botosani, transmise prin e-mail sau prin Poșta Română / curier nu vor fi luate în considerare.

Menționăm că membrii care nu și-au depus Raportul de activitate pentru anii anteriori pe platforma raport.ceccar.ro, vor putea încărca Raportul de activitate pentru anul 2021, doar după încărcarea   Rapoartelor de activitate pentru anii anteriori.

Hotărârea Consiliului Superior al CECCAR din data de 13.01.2022 prevede aprobarea menținerii facilităților financiare acordate membrilor Corpului pentru plata cotizației, valabile în anul 2021, și pentru anul 2022.

Termenul limită de transmitere a raportului de activitate este 28 februarie 2022.

Formularele de rapoarte trebuie descarcate de pe platforma raport.ceccar.ro la pasul 1.

Administratorii/Asociatii din cadrul societatilor autorizate trebuie sa depuna Raport de activitate atat pe societate cat si ca persoana fizica!