Reminder: 14 iunie – Conferință ETAF privind reglementarea profesională

Vă reamintim că The European Tax Adviser Federation (ETAF) organizează în format hibrid, la 14 iunie 2022, în intervalul orar 15:30-18:00, conferința cu tema Reglementarea profesională: o piatră de temelie pentru reducerea evaziunii fiscale abuzive.

Întrucât reglementarea domeniului consilierii fiscale în UE revine în centrul atenției odată cu anunțul recent al Comisiei Europene, ETAF invită toți membrii și părțile interesate la o discuție despre modul în care un sector reglementat poate face diferența, consilierii fiscali ajutând întreprinderile să își plătească contribuțiile, jucând un rol important în asigurarea respectării obligațiilor fiscale și contribuind astfel la veniturile fiscale ale statelor.

La eveniment vor participa experți renumiți, precum și oficiali din cadrul instituțiilor europene, printre care se află europarlamentarul Markus Ferber, vicepreședintele Subcomisiei pe chestiuni fiscale (FISC) a Parlamentului European, și Benjamin Angel,director Impozitare directă, coordonare fiscală, analiză economică și evaluare în cadrul Direcției Generale Impozitare și Uniune Vamală a Comisiei Europene.

Conferința va fi transmisă în direct pe platformele oficiale social media ale ETAF. Evenimentul se va desfășura în limba engleză, cu traducere simultană în limbile franceză și germană, iar participarea este gratuită.

Pentru a participa la eveniment vă puteți înscrie pe pagina dedicată Conferinței de pe site-ul ETAF.

Leave your comment